L’IES Vicent Andrés Estellés es forma en prevenció de violència de gènere i en matèria d’educació viària amb la Policia Local

16 gener 2019|Burjassot

IES VICENT ANDRÉS ESTELLÉS- Charla Violencia de Género enero 2019

L’alumnat de 3r i 4t d’ESO de l’IES Vicent Andrés Estellés de Burjassot ha participat en el centre en les xarrades/tallers impartides per la Policia Local del municipi. En aquesta ocasió, l’alumnat s’ha format en igualtat i prevenció de la violència de gènere i en educació viària.

Els joves participants en la xarrada/taller van mostrar un gran interés per tots dos temes “destacant el tema de la violència de gènere i violència domèstica, així com els tipus de violència: “gota a gota l’amor s’acaba”, violència psicològica, violència econòmica, violència física i violència sexual”, tal com han assenyalat fonts del centre. També s’ha remarcat la participació de l’alumnat de manera activa ja que “es van produir diverses intervencions” per part del mateix “que van resultar de gran interés”.

En el cas de la xarrada sobre educació viària, també “va resultar de gran utilitat per a l’alumnat ja que per la seua edat comencen a conduir vehicles i han de respectar les normes de circulació tant com a vianants com a conductors de vehicles”, han destacat les mateixes fonts.

Des del centre agraeixen la visita de la Policia Local de Burjassot, especialment de la Inspectora encarregada de la coordinació d’aquestes xarrades/taller.