El cinema Tívoli obri la cartelera de novembre amb “La mort de Guillem”, “Eso que tú me das” i la reposició de “Trolls 2”

2 novembre 2020|Burjassot

Des de 05/11/2020 fins a 08/11/2020

La mort de Guillem
Eso que tú me das
Trolls 2

El cinema Tívoli de Burjassot es submergeix el mes de novembre amb dues estrenes molt esperades, que aterraran en la pantalla gran del municipi del 5 al 8 de novembre. D’una banda, arriba al Tívoli la pel·lícula valenciana “La mort de Guillem”, que aborda l’assassinat del jove burjassoter Guillem Agulló, en 1993, i per una altra arriba també a la sala fosca del cinema local el documental “Eso que tú me das”, protagonitzat pel recentment mort Pau Donés. La programació es completa, el mateix cap de setmana, amb la reposició de la pel·lícula infantil d’animació “Trolls 2”.

Cal recordar que la declaració del segon estat d’alarma a Espanya i les noves restriccions horàries nocturnes, han obligat a la remodelació dels horaris de la programació nocturna de cinema per a així poder complir amb el toc de queda vigent.

Així, la pel·lícula “La mort de Guillem” es projectarà el dijous 5 de novembre i el divendres 6, a les 20h. Dirigida per Carles Marques-Marcet i interpretada per Pablo Molinero, Belén Riquelme i Yani Collado, entre molts altres actors i actrius valencians, recrea l’assassinat del jove antifeixista de Burjassot, Guillem Agulló, fa 27 anys, per un grup d’ultradreta, en la localitat valenciana de Montanejos, així com el procés judicial posterior i el dolor i la pèrdua de tota una família. La pel·lícula de docuficció s’ha gravat en els emplaçaments reals: en la plaça del poble de Montanejos, on es va dur a terme l’assassinat, a València, a Burjassot, i fins s’ha recreat l’habitació del jove amb els seus propis objectes personals.

La projecció de “La mort de Guillem” del divendres 6 de novembre es completarà amb una presentació de la pel·lícula, a les 19.45 h,  per part del productor Rafa Molés, de Suica Films i de l’actor Yani Collado, qui dona vida a Guillem Agulló en el film que ha batut rècords d’audiència en la seua retransmissió en la televisió pública valenciana, À Punt,  sent l’estrena més vista en la història de la cadena valenciana. La presentació de la pel·lícula a Burjassot contarà també amb la presència dels regidors de Cultura i Joventut, Estefanía Ballesteros i Javier Naharros.

El cinema Tívoli albergarà també, aqueix cap de setmana, la projecció del documental “Eso que tú me das”, que tindrà les seues projeccions el dissabte 7 de novembre, a les 20h i el diumenge 8, a les 19:30h. La cinta, que recull l’última entrevista que va concedir el cantant Pau Donés quinze dies abans de morir, al periodista Jordi Évole, es va presentar en el Festival de cinema de Màlaga i tota la seua recaptació anirà a parar a la investigació de la lluita contra el càncer. El cantant Pau Donés, líder de Jarabe de Palo, moria el passat 9 de juny després de lluitar durant 5 anys contra el càncer. Vint dies abans, es va posar en contacte amb Jordi Évole per a proposar-li gravar una xarrada el resultat de la qual ha sigut ‘Eso que tú me das’, un documental dirigit pel propi periodista al costat de Ramón Lara, en el qual Pau deixar el seu testimoniatge, la seua alegria de viure i el seu agraïment per tot el que havia rebut.

La programació del cinema, aquest cap de setmana, es completa amb la reposició de la pel·lícula d’animació per a tots els públics Trolls 2, que tindrà les seues projeccions el dissabte 7 a les 17h i el diumenge 8, a les 16:30h. En aquest segon lliurament, aquesta colla de curioses criatures expandiran els seus horitzons musicals, descobrint que la seua tribu de Trolls és només una de les sis que existeixen i que la resta estan repartides en sis regnes i consagrades a sis tipus diferents de música: funk, country, tecno, clàssica, pop i rock.

El cap de setmana del 13 al 15 de novembre no hi haurà programació de cinema perquè, tant el divendres com el diumenge hi ha programació teatral, amb l’arribada de Yllana Teatre i els seus “The Primitals” el divendres 13 de novembre i amb “Alicia en el musical de les meravillas”, un espectacle per a tota la família que aterrarà el diumenge 15 en el Tívoli, de la mà de Trencadís Produccions.

El cap de setmana del 20 al 22 de novembre, tornarà el cinema al Tívoli amb “Las brujas de Roald Dhal”.