Minut de silenci en l’Ajuntament de Burjassot per les últimes víctimes de violència de gènere

23 febrer 2017|Burjassot

Autoritats i personal de l’Ajuntament de Burjassot s’han concentrat hui (23-02-2017), a les 12 h, a les portes del Consistori per a mostrar la seua repulsa i rebuig davant els dos últims suposats casos de violència de gènere que han costat la vida de dues dones, una d’elles a Gandia i una altra en la ciutat de València.

Dos homes van ser detinguts ahir per les morts de dues dones a València i Gandia amb les quals mantenien relacions sentimentals. Sobre tots dos pesaven ordres d’allunyament. Els indicis apunten al fet que es tracta d’assassinats per violència masclista. Gloria Amparo Vásquez, colombiana, de 48 anys, va morir aquest dimarts com a conseqüència de la caiguda pel buit de l’escala, des d’un quart pis, en un edifici situat en l’avinguda de Tres Creus de València. I en la localitat de Gandia, Dolores Correa, espanyola, de 49 anys, guàrdia civil retirada a causa d’una malaltia, va ser trobada morta pel propietari de l’àtic que tenia llogat.

Si es confirmen tots dos casos, el número de dones assassinades a mans de les seues parelles ascendirà a 15 a Espanya en el que va de 2017, tres d’elles a la Comunitat Valenciana.