Els xiquets i xiquetes de L’Esplai Les Sitges gaudiran de la neu de Valdelinares

16 gener 2017|Burjassot

Passat el Nadal i iniciat el 2017, els xiquets i les xiquetes de l’Esplai Les Sitges, així com els seus monitors voluntaris, tornen a la rutina setmanal dels dissabtes a la vesprada, moment de la setmana on s’ajunten per a dur a terme totes les activitats lúdiques i basades en l’educació en valors que proposa l’Esplai. Però a més, l’Esplai Les Sitges, dins de la seua branca d’oci anomenada “Camins” (eixides d’excursió per la Naturalesa) ja ha preparat la primera aventura per la muntanya de l’any. I el destí serà la neu, concretament la localitat de Valdelinares, a Terol on menuts i monitors podran gaudir d’una jornada jugant amb la neu.

L’eixida, que està organitzada per l’Associació de Voluntaris i Voluntàries de l’Esplai Les Sitges, tindrà lloc el diumenge 29 de gener, a les 7.30 h des de l’aparcament situat enfront del Mercat Municipal. La tornada es preveu sobre les 19.30 h. El preu de l’eixida a la neu, tant per als xiquets i joves que pertanyen a l’Esplai Les Sitges com per a la seua família directa (pares, mares i germans) és de 10 euros. Per a les persones que no són de l’Esplai Les Sitges i també vulguen gaudir d’un dia en l’entorn nevat de Valdelinares és de 12 euros. Els diners els arreplegaran els voluntaris i voluntàries de l’Esplai els dies 14 i 21 de gener, en el propi Esplai i, en cap cas es podrà cobrar en un altre horari.

Des de l’Esplai Les Sitges informen que, per a poder contractar un autobús cal ser un mínim de 45 assistents. Així i tot, les persones que ho desitge poden acudir amb el seu propi vehicle. El dinar i l’esmorzar corren a càrrec dels assistents.