La Terrassa d’Estiu de Burjassot tanca les seues portes amb la projecció de “Café Society” i l’espanyola “Cuerpo de Élite”

12 agost 2016|Burjassot

Després d’un estiu en el qual no han faltat les millors pel·lícules d’estrena a Burjassot, la seua Terrassa d’Estiu baixa la pantalla el primer cap de setmana de setembre i ho fa en gran, amb la projecció de dues pel·lícules de l’1 al 4 de setembre. I, és que, el públic fidel de la terrassa es mereixia una fi de cicle cinematogràfic estiuenc amb dues grans pel·lícules que es projectaran de dijous a diumenge.

Les sessions, els quatre dies, seran com és habitual a les 22:30 hores i el preu únic de l’entrada serà de 4€.

Dirigida per Woody Allen, “Café Society” es projectarà els dies 1 i 2 de setembre i situarà al públic a Los Angeles, dels anys 30, on Bobby Dorfman, paper interpretat per Jesse Eisenberg, nebot d’un poderós agent i productor de Hollywood, interpretat per Steve Carrell, s’enamora de la bonica secretària del seu oncle, Kristen Stewart.

El cinema espanyol és el protagonista de l’última de les projeccions de la Terrassa d’Estiu 2016, els dies 3 i 4 de setembre, amb “Cuerpo de Élite”, protagonitzada per Miki Esparbé, María León, Jordi Sánchez, Joaquín Reyes, Carlos Areces, o Silvia Abril, entre uns altres. Aquesta divertida comèdia d’acció, en la qual s’entremescla el gènere policíac amb l’espionatge presenta al Cos d’Elit, el servei secret espanyol, equivalent a la CIA als Estats Units o al MI6 a Gran Bretanya. Després de la tràgica mort dels seus membres, el cos recluta a un nou grup d’agents que hauran de donar amb un terrorista que s’ha fet amb una vella bomba submergida en la platja de Palomares (Almeria).

Aquests dos films tancaran un estiu de cinema a Burjassot.