El Burjassot CF, en aleví, i el Torre Levante, en benjamí, s’alcen amb el XII Torneig Ciutat de Burjassot-Memorial Mateo Puchades

20 juny 2016|Burjassot

El Camp de Futbol de Los Silos ha viscut un gran ambient esportiu i de companyonia i treball en equip en el desenvolupament del XII Torneig Ciutat de Burjassot-Memorial Mateo Puchades que ha reunit en les seues instal·lacions a grans equips.

El Torneig, que ha comptat amb gran afluència de públic i equips, es va desenvolupar en les dues modalitats habituals, aleví i benjamí, i el resultat final ha sigut el millor per a l’amfitrió, el Burjassot CF que, en categoria aleví, i entrenats per Rafa Martínez, s’ha alçat amb el títol de campions, per primera vegada en la història del torneig. En el cas de categoria benjamí, el triomf final ha sigut per al Torre Levante.

L’acte de lliurament de guardons comptava amb la presència de la regidora de Joventut i Cultura, Estefanía Ballesteros, que, tal com es pot apreciar a la foto que acompanya aquesta informació, va donar l’enhorabona en la pròpia gespa als guanyadors locals.

En paraules del president de l’entitat, Juanjo Huesca, “el moment més emotiu arribava quan els propis campions, desitjaven oferir i regalar el Trofeu a Paquita Galán, vídua de l’enyorat Mateo Puchades, exsecretari del Burjassot CF”. Huesca també ha destacat “que els dos equips de la localitat, Los Silos CF i Burjassot CF van oferir als espectadors grans lliçons d’esportivitat i agermanament, eixint junts en totes les fotos de rigor i oferint espectacle”.