El Grup de Dones de Burjassot mostra la seua solidaritat amb les famílies de Burjassot que més ho necessiten

14 desembre 2015|Burjassot

El Grup de Dones de Burjassot vol que aquestes dates de Nadal siguen especials per a tots els veïns del municipi i, per aquest motiu, i per segon any, farà el repartiment de productes típicament nadalencs a les famílies del municipi que més ho necessiten.

Per a preparar-ho tot, el Grup de Dones s’ha reunit en la seua seu, en la Plaça de l’Ajuntament, rebent la visita de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, i del regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero, que els han mostrat el seu suport incondicional i, més si cap, davant un repartiment solidari pensant en els qui més ho necessiten.

En aquests dies, l’entitat burjassotera començarà el repartiment dels citats productes, en forma de caixa, que han adquirit gràcies a la recaptació obtinguda en el mes de maig en el Mercat Medieval de Burjassot, o el que obtenen de la loteria que venen, mostrant el seu compromís per i per als ciutadans del municipi. En total, està previst que es repartisquen prop de 100 caixes.

Amb aquesta acció solidària, el Grup de Dones vol posar el seu granet d’arena en aquestes dates i ajudar, en la mesura de les seues possibilitats, a les famílies de Burjassot.