Les Escoles Esportives Municipals arranquen amb prop de 1.500 alumnes

30 octubre 2015|Burjassot

Les instal·lacions esportives de Burjassot estan vivint, des del 5 d’octubre, la tornada dels cursos de les Escoles Esportives Municipals, el programa esportiu de l’Ajuntament de Burjassot, coordinat des de la Regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero, en el qual tots els veïns i veïnes tenen l’oportunitat de practicar el seu esport favorit a un preu molt assequible.

Les classes per als quasi 1.500 alumnes que enguany s’han matriculat en algun dels cursos ja han començat i han comptat amb la visita del regidor que, a més de presentar-se a la ciutadania, ha comprovat l’estat de les instal·lacions i del material que van a emprar en aquest curs 2015/16.

En l’àrea dels esports per als menors de 16 anys, 821 xiquets s’han matriculat enguany, sent les modalitats de futbol sala, amb 218 alumnes, tennis, amb 133 i gimnàstica rítmica amb 115 alumnes, les preferides. Destaquen també les matrícules en patinatge o en karate i natació sincronitzada.

En el cas dels adults, la modalitat esportiva favorita, amb 258 alumnes, és la gimnàstica de majors, seguida dels 164 alumnes de pilates i els 113 de gimnàstica de manteniment. Destaquen també les matrícules de iogalates i les de zumba que, sent novetat, cobria les seues places ràpidament. En total, hi ha 647 alumnes en l’àrea de majors de 16 anys.