Burjassot adjudica les parcel·les dels Horts Socials

24 juliol 2015|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local, dirigida per Manuel Lozano, ha fet públic l’anunci amb l’adjudicació definitiva de les parcel·les dels Horts Socials a la disposició dels veïns del municipi.

Després de la baremació de les sol·licituds, d’acord al Reglament d’ús i cessió dels Horts Socials de Burjassot, s’han adjudicat sis parcel·les de manera directa a les sis persones amb major puntuació obtinguda. En el cas de la setena parcel·la, i ja que existeix un empat de puntuació, es procedirà per sorteig a l’ordre d’adjudicació.

El sorteig públic per a les dues sol·licituds amb empat en la baremació tindrà lloc en dimarts que ve 28 de juliol a les 11.45 hores en el Saló de Plens. En el mateix es decidirà quina és la sol·licitud que obté la parcel·la en el sorteig, quedant l’altra la primera en la llista de reserva.

L’assignació definitiva de les parcel·les de les sol·licituds es realitzarà el mateix dia a les 12 hores també en el Saló de Plens i amb la presència del regidor de l’àrea. Al sorteig han d’acudir els sol·licitants de les parcel·les.