L’Agrupació de Falles de Burjassot celebra la seua Festa de l’Estiu

6 juliol 2015|Burjassot

L’Agrupació de Falles de Burjassot ja ho té tot preparat per viure, dissabte que ve 11 de juliol, la seua Festa de l’Estiu, un dia en el qual l’aigua, els jocs aquàtics, l’art i el bon ambient seran protagonistes en l’aparcament de les Palmeres, al costat del Mercat Municipal.

La Festa de l’Estiu començarà a les 16.30 hores amb inflables aquàtics i jocs amb els quals sufocar la calor de l’estiu. Un divertit inici de vesprada al qual tots els xiquets i no tant xiquets estan convidats. Per als xiquets, a les 18 hores, començarà el Concurs de Dibuix Infantil per a, a les 21 hores, donar lloc a una gran torrà que podrà degustar, a preus populars, tot aquell que vulga provar el ric embotit.

La nit acabarà, com no podia ser d’una altra manera, amb música, la d’una gran macro discomòbil en la qual s’escoltaran els ritmes que més estan sonant enguany i que posaran a ballar a tots els presents en l’aparcament de les Palmeres. Començarà a les 22.30 hores.

Des de l’Agrupació de Falles, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros, animen a tot el poble al fet que passe per aquest espai municipal i gaudisca amb les falles de Burjassot.