Segueix oberta la matrícula per al curs de Monitor d’activitats de Temps Lliure

8 octubre 2018|Burjassot

Monitor tiempo libre

L’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, des de l’Escola de Monitors i Animadors del municipi, ANIMA’T, manté oberta la matrícula per al curs de Monitor d’activitats de Temps Lliure, un curs amb titulació oficial i homologat per l’IVAJ (GVA-Jove).

Amb un període lectiu de 150 hores i unes pràctiques de 160 hores, els objectius del curs són capacitar als joves per a la realització d’activitats d’oci i temps lliure, participar en la dinamització cultural, social i patrimonial de Burjassot, dotar d’activitats pedagògiques, recursos formatius i documentals als joves i formar-los en diverses activitats educatives d’oci i temps lliure.

Les matrícules poden fer-se efectives a través de la seu electrònica de l’IMCJB, entrant en la pestanya de Matrícula Tallers 18/19. El preu del curs és de 196,25€ i començarà el 6 de novembre, tenin lloc els dimarts i dijous de 16 a 21 hores. En el curs també es realitzarà un campament intensiu de finalització de setmana en Navalón o Morajete, les despeses del qual no estan inclosos en el preu de matrícula.

Tota la informació sobre els mòduls que es tractaran en el curs pot consultar-se en http://cultura.burjassot.org/cursos/monitor-de-actividades-de-tiempo-libre/.