Obertes les matrícules per als cursos d’idiomes de la Casa de Cultura

4 setembre 2019|Burjassot

cursos Aula Verano 2018

L’oferta de tallers per al curs 2019/2020 de la Casa de Cultura ja ha arrancat des de la seua àrea d’idiomes. Concretament, enguany s’oferiran cursos d’anglés i de valencià, sumant un total de 14 grups entre les dues modalitats.

Les persones interessades a apuntar-se als cursos d’anglés, han de realitzar de manera presencial la prova de nivell, en la qual se’ls recomanarà quin és el curs que més s’adequa al seu nivell de l’idioma. Les proves de nivell es realitzen a la Casa de Cultura, concretament en el Servei d’Informació, els dimarts i dijous, i per a poder realitzar-les és necessari sol·licitar cita prèvia en la seu electrònica del IMCJB.

Una vegada realitzada la prova, en la qual es comptarà amb l’assistència del professor d’anglés, ja es podrà fer efectiva la matrícula. Enguany hi ha cursos des dels 6 anys, podent matricular-se en beginner, iniciació, intermedi, pre intermedi o preparació per al PET, entre altres. Depenent de l’edat i del nivell es podran matricular en els diferents cursos oferits enguany.

Els enllaços directes a la pàgina d’accés a les proves de nivell estan disponibles en la Seu Electrònica de la Casa de Cultura.

En el cas dels cursos de valencià, nivell mitjà o superior, la prova de nivell pot fer-se on-line una vegada dins de la seu electrònica de l’IMCJB. Una vegada finalitzada la prova, el programa recomana el nivell en el qual ha d’apuntar-se i ja es pot fer efectiva la matrícula. Els enllaços per a accedir a aquesta prova de nivell són els mateixos que en el cas d’anglés.

Tota la informació sobre els cursos pot consultar-se en l’àrea de cultura de la web municipal.