“Abominable” i “Mientras dure la guerra” tanquen la programació cinematogràfica del Tívoli del mes d’octubre

17 octubre 2019|Burjassot

Des de 25/10/2019 fins a 27/10/2019

Mientras dure la guerra

El cap de setmana del 25 al 27 d’octubre, dues noves pel·lícules arribaran a la pantalla del Tívoli. Es tracta de “Abominable”, per a tota la família, i l’última d’Alejandro Amenábar, “Mentre dure la guerra”.

Així, “Abominable” arriba al Tívoli en les sessions del divendres i del dissabte a les 19.00 hores i el diumenge en la sessió de les 16.30 hores. Aquesta pel·lícula narra les aventures de Yi, una adolescent més en l’enorme ciutat de Shanghái. Un dia, es troba a un jove yeti en el terrat del seu edifici. La suposadament “abominable” criatura, que s’ha escapat del laboratori on estava tancat, està sent buscada per tota la ciutat. Juntament amb els seus enginyosos amics Jin i Peng, Yi decideix ajudar-lo a fugir i els quatre s’embarquen en una èpica aventura per a reunir la mítica criatura amb la seua família en el pic més alt del món.

Per part seua, “Mientras dure la guerra”, que es projectarà divendres i dissabte en la sessió de la 22.30 hores i el diumenge en la sessió de les 19.30 hores, situa a l’espectador a l’Espanya de l’estiu de 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport públicament a la revolta militar que promet portar ordre a la convulsa situació del país. Immediatament és destituït pel govern republicà com a rector de la Universitat de Salamanca. Mentrestant, el general Franco aconsegueix sumar les seues tropes al front sublevat i inicia una reeixida campanya amb la secreta esperança de fer-se amb el comandament únic de la guerra. La deriva sagnant del conflicte i l’empresonament d’alguns dels seus companys provoca que Unamuno comence a qüestionar la seua postura inicial i a sospesar els seus principis.