Acrobàcies, malabars, música … tot tindrà cabuda al Tívoli amb l’espectacle familiar “Emportats”

22 febrer 2017|Burjassot

El matí del diumenge 5 de març, a partir de les 12 hores, al Centre Cultural Tívoli es transformarà per a rebre a la companyia Trócola Circ que portarà a aquest espai municipal el divertit, especial i dinàmic espectacle “Emportats”, un espectacle de circ per a tota la família que combina disciplines com l’acrobàcia, els malabars, la música i el treball amb objectes, en aquest cas, portes.

Les entrada per gaudir d’aquest espectacle, en el qual també es juga amb allò que és visible i amb allò que no ho és, es poden adquirir a un preu de 6 € en Instant Ticket i a la Casa de Cultura i també el propi diumenge des d’una hora abans de l’inici, a la taquilla del Tívoli.

Fent ús de llenguatges com el musical, l’humorístic, o el poètic, de l’espectacle van emergint imatges i idees originals que submergiran al públic present al Tívoli en un atractiu viatge per als sentits. A més, a la versatilitat i descontextualització de l’objecte, es suma la música en directe, un element clau en el desenvolupament de l’espectacle.

La Trócola Circ és una companyia de circ les produccions es fonamenten en la investigació amb objectes. Des d’una clara aposta per la innovació, exploren i posen en escena diversos llenguatges.