ADERES Burjassot participa en el Campionat de Petanca de Junta Central Fallera

26 octubre 2021|Burjassot

Aderes petanca

Aquests dies han sigut molt emocionants per a l’equip de petanca del Club ADERES Burjassot ja que els seus components han participat en el XXIX Campionat de Petanca Falles de València, organitzat des de Junta Central Fallera (JCF).

El club burjassoter va rebre una telefonada de JCF per a participar en el citat campionat i, al mateix temps, donar visibilitat a l’esport adaptat per a persones amb diversitat funcional intel·lectual. Tal dit tal fet. Només rebre la invitació, els de Burjassot es van preparar per a participar en la competició on a la il·lusió de compartir la seua experiència amb les Falleres Majors de València, es va unir el seu amor per l’esport.

Els components de l’equip d’ADERES “van estar abrigallats en tot moment per JCF a través de Vicen Pascual que no es va separar ni un minut per a cobrir qualsevol necessitat que tinguérem. En les partides vam tindre el privilegi de tindre la visita de les Falleres Majors de València, Carmen i Nerea, que no van dubtar a jugar amb els nostres xics i les nostres xiques una partida i fins i tot van prendre moltíssim interés pel seu desenvolupament”, tal com han informat fonts del club, “per tot això la nostra associació i especialment la Diversitat Funcional Intel·lectual se sent un trosset d’aquest patrimoni de la humanitat com són les Falles”.