ADERES, el Gremi d’Artistes Fallers de València i la Sederia Camilo Miralles, premis Lauri Volpi 2018

22 octubre 2018|Burjassot

Des de 27/10/2018 fins a 27/10/2018

Falla Lauri Volpi

La nit del 27 d’octubre serà molt especial per als fallers i falleres de la Falla Nàquera- Lauri Volpi de Burjassot ja que farà lliurament dels Premis “LAURI VOLPI” en la seua VI edició.

Creats per la Comissió Fallera en honor al tenor Italià Giacomo Lauri Volpi, “qui a més de donar nom a la nostra Comissió va ser padrí d’aquesta”, enguany els guardons han recaigut en el Gremi d’Artistes Fallers de València, Premi “Lauri Volpi 2018” per la seua aportació al Món Faller; en la Sederia Camilo Miralles, Premi “Lauri *Volpi 2018” per la seua aportació a la societat i en el Club ADERES Burjassot, Premi “Lauri Volpi 2018” per la seua aportació a la solidaritat.

La finalitat d’aquests premis “és reconéixer el treball, trajectòria, acció o labor de persones o entitats. Són uns premis atorgats pels fallers, des del principi del procés fins a l’elecció del guanyador”, tal com han informat des de la Falla.

Els premis seran entregats en una gala creada per a l’ocasió en el Casal de la Falla, situat al carrer Lauri Volpi, 24, on des de les 20.30 h hi haurà una exposició dels treballs dels premiats, continuant amb un sopar a les 21.45 h , i finalitzant la vetlada amb el lliurament dels guardons, a les 23 hores.