Afivan Burjassot celebra el seu II aniversari amb dues vesprades d’activitat a la Casa de Cultura

20 setembre 2019|Burjassot

Des de 23/09/2019 fins a 24/09/2019

fibromialgia

Amb motiu de la celebració del seu segon aniversari, l’Associació de Fibromiàlgia València Nord (AFIVAN) ha programat dues vesprades d’activitat que tindran el seu punt de trobada a la Casa de Cultura de Burjassot. Concretament, les accions es desenvoluparan el dilluns 23 i el dimarts 24 de setembre.

La setmana començarà per a Afivan a les 18 hores el dilluns 23 de setembre quan, a la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura tinga lloc la xarrada “La Fibromiàlgia en bones mans: des d’Atenció Primària”. Per a aquesta presentació es comptarà amb les ponències del Doctor Ricardo Alonso i les Doctores Soledad Jerez Tortajada, Pilar Sánchez i Alicia Sánchez, “de molts de nosaltres coneguts ja que exerceixen en atenció primària en el Centre De Salut II de Burjassot”, tal com han assenyalat des de l’entitat burjassotera. En aquest dia tan important per a l’entitat, estaran acompanyades de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, la regidora de Sanitat, Isabel Mª Mora i el regidor de Cultura, Javier Naharros.

Un dia més tard, el dimarts 24 de setembre també a les 18 hores, Silvia DeTeresa Navarro oferirà un xicotet concert de piano i a les 19 hores estarà Rosa Martínez Mondéjar fent la presentació i signatura del seu llibre sobre la Fibromiàlgia en la Sala d’actes de la Casa de Cultura

Per a finalitzar, les sòcies de Afivan oferiran un vi d’honor per a obsequiar a totes les persones que hagen compartit amb elles aquest aniversari.