AFIVAN Burjassot informa sobre les accions que duu a terme en el municipi

10 maig 2018|Burjassot

fibromialgia

L’Associació de Fibromialgia València Nord (AFIVAN) de Burjassot ha començat hui (9-05-2018) les accions per a commemorar el Dia Mundial de la Fibromialgia i de la Síndrome de Fatiga Crònica, una data marcada en el calendari el 12 de maig.

L’inici d’aquestes accions ha sigut amb una taula informativa en la Plaça de l’Ajuntament, en la qual han comptat amb la visita de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, i en la qual han donat informació sobre totes les activitats que l’entitat realitza al llarg de l’any, els seus tallers i xarrades, a més del gran suport que es dóna a les persones malaltes de fibromialgia.

Aquesta acció informativa la van a repetir el dijous 10 i el divendres 11 de maig, amb taules informatives en els Centres de Salut de Burjassot i en els Hospitals Arnau de Vilanova i Llíria. 

El mateix 11 de maig, però ja a la vesprada i tenint com a punt de trobada la Casa de Cultura, AFIVAN ha programat una xarrada informativa sobre la malaltia impartida pel mèdic reumatóleg de l’Hospital IMED, Juan Alberto Paz Solarte. Serà a les 18 hores. 

Per a finalitzar les accions, el dissabte 12 de maig a les 11 hores oferiran al municipi una classe de ball oberta en la Plaça de l’Ajuntament, comptant amb la col·laboració de l’Acadèmia de Ball Ángel Ramírez. Després de la classe, sobre les 12 hores, es procedirà a la lectura del manifest commemoratiu del Dia Mundial de la Fibromialgia i de la Síndrome de Fatiga Crònica i es procedirà, entre tots els presents, a fer una abraçada col·lectiva com a mostra del suport a tots aquells que pateixen de fibromialgia. Una abraçada en el qual l’entitat vol que participe tot Burjassot.

Els associats de l’entitat, a més, tindran també l’oportunitat de gaudir d’una classe oberta de Chikung, impartida per Yolanda Regna, en aquest cas en el Centre Social Isaac Peral, el dimarts 15 de maig a les 10:30 hores com a colofó als actes preparats per l’entitat.