AFIVAN Burjassot programa la xarrada “Aprenent a viure amb fibromiàlgia”

26 gener 2023|Burjassot

Des de 31/01/2023 fins a 31/01/2023

Charla Fibromialgia 31-01-2023

Millorar la qualitat de vida de les persones afectades de fibromiàlgia. Aquest és un dels objectius que des de l’Associació de Fibromiàlgia València Nord de Burjassot (AFIVAN) es persegueixen en totes les activitats que programen al llarg del curs.

En aquesta ocasió, AFIVAN proposa a la ciutadania una xarrada informativa, “Aprenent a viure amb fibromiàlgia”, que se celebrarà en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, dimarts que ve 31 de gener a les 17.30 hores.

Amb entrada lliure i gratuïta, la xarrada estarà impartida per Laura Juste Cuesta, Terapeuta Ocupacional, qui a més, tal com han assenyalat des de AFIVAN, també pateix fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica. En la xarrada es donaran a conéixer els tractaments no farmacològics que existeixen i que, juntament amb la medicació, sumarien i millorarien la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia.

Així mateix, des de l’associació AFIVAN ja han avançat que la pròxima activitat la desenvoluparan el dimarts 14 de febrer. Serà una altra xarrada, en aquest cas a la Casa de Cultura, sobre com “L’estrés mantingut en el temps pot arribar a ser un detonant de Fibromiàlgia”. En aquest cas, estarà impartida per la psicòloga de AFIVAN, Marta López Such.