Afivan Burjassot programa una nova acció informativa sobre el dolor crònic

13 octubre 2021|Burjassot

Des de 25/10/2021 fins a 25/10/2021

Actividad Fibromialgia 25-10-2021

L’Associació de Fibromiàlgia València Nord (AFIVAN) de Burjassot ha programat una nova activitat informativa oberta a la ciutadania. En aquest cas, la xarrada tindrà lloc el pròxim 25 d’octubre, a les 18.00 hores, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado i versarà sobre la “Intenció de suïcidi en persones amb dolor crònic”.

La jornada, que compta amb la col·laboració de la regidoria de Sanitat, dirigida per la Regidora Isabel Mª Mora, estarà impartida per María Gomis Ivorra, psicòloga clínica EMDR, especialista en emergències.

Tal com han assenyalat des de l’associació burjassotense, durant la xarrada “s’explicarà com impacta el dolor en el cervell i per què hi ha persones que trien el suïcidi com a eixida, ja que per a elles és l’única opció”. Com a eines de prevenció, en la jornada s’explicarà què és una dissonància cognitiva,perquè poden haver-hi altres solucions encara que aquestes persones no les vegen”.

A més, es tractaran possibles maneres de previndre el suïcidi, per part de les persones properes al malalt, i les possibles formes en les quals es pot ajudar.