AFIVAN celebra el cinqué aniversari amb unes jornades informatives

5 setembre 2022|Burjassot

Des de 14/09/2022 fins a 17/09/2022

Un any més, l’Associació de Fibromiàlgia València Nord de Burjassot (AFIVAN), donarà la benvinguda al curs amb la celebració d’unes jornades informatives per a commemorar un nou any de vida. Són ja cinc anys el que l’entitat burjassotera està desenvolupant una gran feina en el municipi per a assessorar aquelles persones que pateixen fibromiàlgia, alhora que els proposen diferents activitats concordes al seu estat físic.

Aquestes jornades es desenvoluparan els dies 14 i 15 de setembre a la Casa de Cultura, a les 18.00 hores i el dissabte 17 de setembre, de 10.30 a 12.30 hores, a la sala polivalent del Centre Cultural Tívoli. A les mateixes conviden a participar no sols a les persones que patisquen la malaltia sinó, també, a totes aquelles veïnes i veïns que vulguen conéixer l’entitat, el treball que aquesta realitza i gaudir de tres grans ponències.

El primer dia, el 14 de setembre, coincidint amb l’aniversari de l’entitat, tindrà lloc una xarrada sobre el Feng Shui que arriba amb el títol “Com aconseguir harmonia en la llar i en el nostre interior”. Estarà impartida per Andrés Tarazona Alcalá, burjassoter especialista en la matèria.

Un dia més tard, el dijous 15 de setembre, la xarrada versarà entorn a “Els trastorns del somni” i estarà impartida pel Doctor J. Fermín Ordoño Domínguez, Cap de Secció del Servei de Neurofisiologia de l’Hospital Arnau de Vilanova.

Finalment, el dissabte 17 de setembre, en el Tívoli, a partir de les 10.30 hores, Juana Varela oferirà un taller sobre moviment intuïtiu i sonoritat. La trobada va dirigida a persones afectades per malalties autoimmunes, en aquest cas la fibromiàlgia i els seus familiars. Està obert a altres col·lectius o persones que patisquen o no, una altra patologia i que també vulguen participar.