Al gener comencen les obres del Pla d’Inversions Sostenibles per a la millora de diferents zones i serveis de Burjassot

8 gener 2016|Burjassot

A partir de la setmana vinent, de l’11 de gener d’ara endavant i de manera progressiva, l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Serveis Municipals dirigida per Manuel Lozano, iniciarà una relació d’obres i actuacions per a la millora de diferents zones del municipi, així com per a l’optimització de diferents serveis dirigits a la ciutadania. Aquesta relació d’obres s’emmarquen dins del Pla d’Inversions Sostenibles que la Diputació de València ha dedicat als ajuntaments.

Quant a les accions a realitzar en la via pública, es procedirà a la re pavimentació de diferents carrers i voreres com les de Màrtirs de la Llibertat, Guillem de Castro, Plaça del Pouet, Zamora o Mare de Déu de la Cabeza; s’instal·larà el sistema de reg per degoteig en xicotetes zones verdes com les existents en els carrers Màrtirs de la Llibertat, Escriptor Hernández Casajuana i Santa Teresa; se substituiran els col·lectors de sanejament de la zona del carrer Sant Miquel en confluència amb la Carretera de Llíria i s’instal·laran nous conjunts de jocs infantils en el Parc de la Granja.

En l’àmbit de les instal·lacions esportives, el Pla d’Inversions contempla obres de cobriment, mitjançant estructura metàl·lica, de part de les grades de les pistes d’atletisme i futbol en el Poliesportiu Municipal, així com la substitució del paviment en la pista d’atletisme i també en el Pavelló Municipal. En el cas de les obres en aquestes instal·lacions esportives, previ a l’inici de les mateixes, l’Ajuntament mantindrà reunions informatives amb els diferents clubs i associacions esportives que regularment fan ús de les mateixes, per a decidir quin és el moment idoni de començar les obres, per’interferir el menys possible en el normal desenvolupament de l’activitat esportiva i dels calendaris de competicions que ja estan marxa.

A més, també es procedirà a la reforma de l’edifici del Magatzem Municipal, base d’operacions de la Brigada d’Obres. I com a novetat, s’instal·laran modernes pantalles informatives en les diferents entrades al municipi que informaran al ciutadà o visitants sobre llocs d’interés, anuncis o campanyes rellevants que se succeïsquen en el municipi. Finalment, també a partir del mes de gener, s’iniciarà la segona fase d’adequació de l’antic Mercat Municipal, amb la instal·lació de banys i d’unes construccions mòbils que albergaran futurs espais comercials.

Des de la Regidoria de Serveis Municipals es prega comprensió la ciutadania per les molèsties que es puguen causar, ja que alguns processos es poden perllongar algunes setmanes, al mateix temps que s’adquireix el compromís d’agilitar els treballs i finalitzar-los en els terminis previstos.