Al juliol, tornen les classes de Conecta Joven

1 juny 2015|Burjassot

Un estiu més, l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, des de l’Agència Jove, llança els cursos gratuïts d’informàtica bàsica que ofereix el projecte “Conecta Joven”, al qual l’IMCJB porta adherit des de 2010, gràcies al conveni de col·laboració que manté amb Fundació Esplai. Es tracta d’un programa intergeneracional, d’aprenentatge i servei, en el qual joves voluntaris ensenyen nocions bàsiques d’informàtica i Internet a persones que per primera vegada tenen contacte amb un ordinador o que a penes saben utilitzar-ho. Després d’un període en el qual aquests joves reben, també, formació prèvia per convertir-se en futurs mestres, les classes de “Conecta Joven” es desenvoluparan al llarg del mes de juliol, en Aula d’Informàtica de la Casa de Cultura.

Concretament, les classes de Conecta Joven tindran lloc de l’1 al 29 de juliol, en diferents horaris: de 8 a 9.30 h, 9.30 a 11 h, d’11.00 a 12.30 h i de 12.30 a 14 h. El període de matrícula s’iniciarà el 15 de juny i estarà obert fins a completar les 40 places que s’ofereixen. La matrícula es realitzarà, presencialment, en el Servei d’Informació de la Casa, sol·licitant cita prèvia en www.burjassot.org/citaprevia, per telèfon en el 96 316 06 30 o acudint personalment al Servei d’Informació.

La setmana vinent, els propis voluntaris de l’Agència Jove, que al juliol seran els mestres, eixiran al carrer amb un tècnic de l’Agència Jove per difondre i informar d’aquest projecte en centres socials i altres llocs de Burjassot.

Més informació en: http://www.conectajoven.org