Aladdin arriba al cinema Tívoli amb sis sessions de projecció

10 juny 2019|Burjassot

Des de 14/06/2019 fins a 16/06/2019

Aladdin ok

Just en l’equador del mes de juny, la catifa màgica d’Aladdin descansarà durant tres dies en la teulada del cinema Tívoli, mentre que el seu passatger es converteix en l’únic protagonista de la cartellera del cap de setmana del 14 al 16 de juny. Un cap de setmana en el qual la sala fosca del Tívoli donarà per finalitzada la temporada ja que, a la fi del mes, la programació cinematogràfica de Burjassot es traslladarà a la Terrassa d’Estiu, a l’Auditori de la Casa de Cultura.

Per a tots els públics i pensada per al gaudi de públic de totes les edats, Aladdin es projectarà en el Tívoli el divendres 14 i el dissabte 15 de juny, a les 19h i a les 22:30h i també el diumenge 16 de juny, a les 16:30h i a les 19:30h. Dirigida per Guy Ritchie i co-produïda per Walt Disney Pictures, Lin Pictures, i Marc Platt Productions, és una adaptació musical en imatge real de la pel·lícula animada homònima de 1992 de Disney, la qual al seu torn està basada en el conte de fades àrab, del mateix nom, Las mil y una noches i en la pel·lícula El ladrón de Bagdad (1970).

La coneguda trama trasllada a l’espectador a la ciutat d’Agrabah, la qual està envoltada dels Set Deserts. Es tracta d’una metròpoli de carrers estrets i plagats de gent, on en la seua part més alta pot veure’s el majestuós castell del Sultà. Allí viu la jove princesa Jasmine (Naomi Scott) juntament amb el seu pare, el Sultà (Navid Negahban) i el visir real Jafar (Marwan Kenzari). La vida de tots ells donarà un gir inesperat després que el jove Aladdin (Mena Massoud) entre en la Cova de les Meravelles i descobrisca el llum màgic, el Geni del qual (Will Smith) té el poder omnipotent de concedir tres desitjos a qualsevol que la posseïsca.

Les entrades per a poder gaudir d’Aladdin es poden adquirir on line, a través de la web municipal: http://cultura.burjassot.org/actividades/aladdin/. També es poden comprar en la taquilla del Tívoli, des d’una hora abans de l’inici de les projeccions.