Albena Teatre torna a Burjassot amb l’espectacle musical i familiar, ‘128 batecs per minut’

14 octubre 2022|Burjassot

Des de 23/10/2022 fins a 23/10/2022

128 batecs per minut 23-10-2022 cast

128 batecs per minut és l’últim espectacle musical, per a públic infantil i familiar de la companyia valenciana Albena Teatre, coproduït per Cashalada cia i Tuix & Ross, que arribarà a Burjassot, en la vesprada del pròxim diumenge 23 d’octubre. Es tracta d’un musical, en valencià i amb molt de ritme, que aconseguirà posar el cor a 128 batecs per minut, almenys, tant als més menuts com als seus acompanyants adults. Tindrà lloc, a les 18 h, en el Centre Cultural Tívoli.

Les entrades per a gaudir d’aquest musical ja estan a la venda, amb un preu de 6 euros. Es poden adquirir, bé telemàticament en aquest ENLLAÇ, bé en la mateixa taquilla del Tívoli, des d’aproximadament una hora abans de l’inici de la funció. La funció està recomanada per a xiquets i xiquetes a partir de 8 anys.

La protagonista d’aquesta història, amb molt de cor, és Ona, una xiqueta que desitja ballar al ritme perfecte, a 128 batecs per minut. Però ja fa temps que no pot ballar perquè el seu cor està malalt i ha de cuidar-se. El dia que compleix 12 anys, i mentre el celebra per videoconferència amb la seua millor amiga Irene i la seua excèntrica i divertida família, Ona rep una telefonada molt esperada, procedent de l’hospital. Per fi ha arribat un cor nou per a poder fer-li l’anhelat trasplantament que, si tot va bé, li permetrà tornar a ballar sense frens.

Ona té por, però el que no sap és que l’operació es convertirà en un al·lucinant viatge musical, a cor obert que, de la mà de diferents personatges i a cavall entre la realitat i la ficció, l’ajudaran a enfrontar-se als seus desitjos, a les seues frustracions i pors i també als seus propis somnis, sobretot quan aquests comporten esforç o risc.

Amb idea original de Carles Alberola, text de Patricia Pardo, música a càrrec de Noelia Pérez i Josep Zapater i coreografia de Cristina Fernández Pintado, 128 batecs per minut és un espectacle coral de producció i interpretació cent per cent valencianes que aconseguirà posar els cors de grans i menuts a moltes revolucions.