‘Alcarràs’ i ‘Go Fish’, pròximes estrenes al cinema Tívoli, juntament amb la reposició de ‘Doctor Strange…’

16 maig 2022|Burjassot

Des de 20/05/2022 fins a 22/05/2022

El cinema Tívoli de Burjassot té a punt la seua cartellera per al pròxim cap de setmana del 20 al 22 de maig, amb tres propostes per a tota mena de públic i de gustos. Al llarg del cap de setmana, desfilarà per la zona fosca del Tívoli el cinema intimista de la directora Carla Simón amb Alcarràs, guanyadora de l’Os d’Or de Berlín a la millor pel·lícula. Els més menuts tindran la seua dosi d’aventura amb Go Fish. Salvemos el mar, mentre que els amants de l’univers Marvel tindran dues oportunitats per a gaudir amb Doctor Strange y el Multiverso de la Locura.

Amb Alcarràs, segona pel·lícula de la catalana Carla Simón després de l’èxit d’Estiu 1993, la seua òpera prima, la cineasta ha aconseguit ni més ni menys que alçar-se amb l’Os d’Or a la Millor Pel·lícula en la Berlinale 2022, una de les grans places dels festivals cinematogràfics. I ho ha fet partint de la seua pròpia memòria per a contar una història de ficció, la dels Solé, una gran família d’agricultors que cultiven bresquilles i paraguaianes i que veuen la seua manera de vida amenaçat quan l’amo de les terres decideix canviar els fruiters per plaques solars. El repartiment està format per actors i actrius no professionals, tot un repte i la pel·lícula és en versió original, en català. Alcarràs tindrà les seues projeccions en el Tívoli el divendres 20 i el dissabte 21, a les 22.30 h i també el diumenge 22 de maig, a les 10.30 h.

També en la vesprada del diumenge 22 de maig, però en primera sessió, a les 16:30h, arriba al Tívoli la pel·lícula Go Fish. Salvemos el mar com a proposta familiar per al cap de setmana. La pel·lícula d’animació, per a xiquets i xiquetes a partir de 6 anys, està protagonitzada per l’audaç peixet Alex, qui tota la seua vida ha somiat amb ser un heroi. Per a aconseguir-ho, Alex veurà una bona oportunitat quan una misteriosa inundació de petroli entra en erupció prop del seu escull de coral, posant-ho de debò perill. Mentre ell i els seus amics, un cavallet marí, una anguila i un peix globus, naden per a enfrontar-se a l’amenaça i salvar el seu hàbitat, trobaran a un vaixell afonat amb un tresor amagat, un avió abandonat i fins a un volcà submarí.

Finalment, els fans de l’univers Marvel podran gaudir de la reposició de Doctor Strange y el Multiverso de la Locura, que tindrà les seues projeccions en el Tívoli el divendres 20 i el dissabte 21 de maig, a les 19:30h.

A través d’http://cultura.burjassot.org/ es poden consultar els horaris de totes les pel·lícules, així com adquirir les entrades telemàticament, a un preu únic de 4 euros. També es poden adquirir les entrades la taquilla des d’una hora abans de l’inici de la projecció.