Alumnat i professorat de l’IES Federica Montseny visita la Escola Secundária Barcelos, en Portugal, amb del programa Erasmus+

26 maig 2022|Burjassot

L’IES Federica Montseny de Burjassot continua desenvolupant diferents activitats dins del programa Erasmus+ Escolar finançat per la Unió Europea. En aquesta ocasió, huit alumnes de 4t de l’ESO, al costat del professorat que els acompanyava, han visitat la Escola Secundária de Barcelos, a Portugal.

Durant aquesta experiència, l’alumnat ha pogut compartir experiències amb alumnes tant de Portugal com d’Itàlia, Polònia i altres regions d’Espanya i, al llarg de la seua estada al país veí, han tingut l’oportunitat de conéixer el funcionament del sistema educatiu portugués, així com de participar en la vida escolar, assistint a classes i realitzant tallers i altres activitats educatives.

D’igual manera, l’alumnat burjassoter ha pogut visitar els llocs més representatius de la zona. A més de Barcelos, van visitar Porto i Braga i van tindre l’oportunitat de conéixer la cultura, gastronomia i tradicions portugueses.