Alumnes del col·legi La Nativitat es converteixen en locutors durant el confinament

29 abril 2020|Burjassot

colegio La Natividad

A més de seguir amb les classes diàries des de casa, els centres educatius de Burjassot han volgut fer-se visibles durant el confinament, gràcies a les possibilitats que ofereixen les Noves Tecnologies. S’ha vist, per exemple, en nombrosos vídeos editats i difosos, en els quals els professors animen als alumnes a continuar motivats durant la quarantena o en els quals el propi alumnat envia missatges d’ànim, força i optimisme als companys i a la societat en general.

El col·legi La Nativitat de Nostra Senyora de Burjassot ha tirat cap al món de les ones i, des de l’assignatura de música, els alumnes de segon cicle de Primària continuen emetent el programa radiofònic “Natividad Radio”, ara amb una edició especial “confinament”. En la pàgina web del centre educatiu, es poden escoltar els programes realitzats i emesos fins al moment pels alumnes de 6è i 5è de Primària i, la setmana que ve, seran els alumnes de quart els qui es posen davant dels micròfons.

L’últim programa, realitzat pels alumnes de cinquè, amb la col·laboració d’alguns professors, comença amb una bona dosi de missatges d’ànim i força, enviats per diferents xiquets i xiquetes de la classe i amb la cançó “Volveremos a brindar” de Lucía Gil.

També el programa compta amb una secció d’acudits i endevinalles per a animar la quarantena, mentre que els “anuncis publicitaris” conviden a apostar pel comerç de Burjassot, que es manté obert durant l’estat d’alarma, recordant també la importància del distanciament social i la cura màxima la nostra higiene.

El programa finalitza amb molt de ritme, amb la cançó “Quédate en casa”, d’Ariel de Cuba, no sense abans recordar a l’audiència de la Nativitat la responsabilitat que cal tenir amb les eixides infantils permeses des de diumenge passat, i anunciant el pròxim lliurament de “Natividad Radio”, que estarà realitzat pels alumnes de quart de Primària.