Alumnes de l’IES Vicent Andrés Estellés assisteixen a l’assaig general del València Dancing Forward en el Centre Coreogràfic

17 desembre 2019|Burjassot

IES Vicent Andrés Estellés

Començant el mes de desembre, i ja prop de l’inici del TFC de 3r ESO (treball de fi de cicle), les professores Mariví Millán i Elisa Soto, de l’IES Vicent Andrés Estellés, van portar a un grup de 27 alumnes a gaudir d’un assaig general del València Dancing Forward. Segons les professores, l’alumnat de 3r de l’ESO, al costat del de 1r del Taller de matemàtiques, va quedar absolutament impressionat amb el conjunt de peces interpretades, les quals van poder seguir tan de prop.

Aquest projecte de joves ballarins professionals es desenvolupa en el Centre Coreogràfic La Granja, situat al costat de la Casa de Cultura de Burjassot. Malgrat la pluja, l’IES Vicent Andrés Estellés no va voler faltar a la cita amb aquest assaig obert al públic escolar que va brindar la possibilitat de conéixer i apreciar la dansa com a element fonamental de la cultura.

Després de l’assaig, l’alumnat va preguntar als ballarins tot allò que va necessitar saber per a satisfer la seua curiositat. El coreògraf Leo Santos els va comentar la relació entre la dansa i les matemàtiques i, perquè ho entengueren millor, es va reprendre una peça de ball exemplificant-ho d’una forma més gràfica.