Alumnes de l’IES Vicent Andrés Estellés participen en l’Olimpíada Matemàtica i en la de Biologia

21 abril 2017|Burjassot

Olimpiada Matemática

Un any més, l’IES Vicent Andrés Estellés de Burjassot ha participat en la fase comarcal de l’Olimpíada Matemàtica de la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Kwarizmi i en la XIV Olimpíada de Biologia, organitzada per la Universitat de València, en la seua fase autonòmica.

En la primera de les olimpíades, el centre burjassoter ha participat amb un equip conformat per Mireia Pérez, Natalia Rodó i Adrián Sotillo, acompanyats de la professora Amparo Sáiz. Durant la jornada, els participants, tant en grup com individualment, van desenvolupar estratègies de resolució de problemes en un ambient lúdic i festiu. Important ha sigut l’ajuda en aquest cas de l’exalumna del centre Paula Romero, que està realitzant les pràctiques del màster del professorat de secundària en el centre i que va impartir a l’alumnat un taller de resolució de problemes; taller que els va ajudar a preparar la prova.

Olimpiada Biología

Per la seua banda, els alumnes David Riera i Paula Giner, han sigut els representants del centre en la XIV Olimpíada de Biologia, quedant en la posició 15 i 60, respectivament, entre més de 225 participants.