Ampliat el nombre de llocs d’expedició per a l’obtenció o renovació del DNIe o Passaport, en horari de vesprades

28 setembre 2020|Burjassot

expedición dni

Des de l’oficina d’expedició del DNI-Passaports de la Policia Nacional a Burjassot, situada al carrer José Carsí, 10, han informat que, de manera temporal, s’ampliaran al doble el nombre de llocs d’expedició en horari de vesprades, passant de 2 a 4 llocs d’expedició de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 hores.

Aquesta mesura s’ha adoptat per a ajudar a la ciutadania en la renovació dels seus documents ja que, a causa del tancament de l’oficina durant l’estat d’alarma, es va haver de deixar de donar el servei. Així, aquelles persones els documents de les quals caduquen o hagen d’expedir-ho per primera vegada, veuran ampliades les possibilitats d’horaris per a realitzar el tràmit en augmentar els llocs d’atenció.

Des de la Policia Nacional recorden que és necessari tindre cita prèvia per a acudir al citat servei; cita prèvia que pot obtindre’s a través de la pàgina oficial www.citapreviadnie.es.

Hauran d’acudir a la cita puntualment, segons l’hora triada per ells mateixos, proveïts de mascareta, amb l’import exacte en metàl·lic de la taxa, 12€ en el cas del DNIe i 30€ en el cas del Passaport, i de manera individual, a excepció de si es tracta d’expedicions de documents per a menors o persones que necessiten acompanyament.