Ana Bernal arriba a Burjassot per a parlar sobre violència de gènere i llenguatge no sexista

8 novembre 2022|Burjassot

Des de 21/11/2022 fins a 21/11/2022

Dins de les accions commemoratives del 25 de novembre, Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les dones, la Casa de Cultura acollirà la conferència “Violència de gènere i llenguatge no sexista”, impartida per la periodista Ana Bernal Triviño. La conferència tindrà lloc dilluns que ve 21 de novembre, a les 18.30 hores i està destinada a tota la ciutadania, sent d’accés lliure i gratuït.

Ana Bernal Triviño és periodista i investigadora espanyola, doctora en Periodisme i professora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Les seues àrees d’investigació inclouen els entorns digitals i les tecnologies, les xarxes socials, la informació periodística dirigida a joves, la transversalitat de la perspectiva de gènere, els drets de les dones i la violència de gènere.

Ha sigut reconeguda amb l’Esment Especial de Mitjans de comunicació de l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC), el Premi La Buena Prensa i el Premi Emilio Castelar a la defensa de les llibertats i el progrés, entre altres.

Aquesta activitat està subvencionada pel Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.