Ángel Sánchez, Jesús de Miguel Alcántara i Eileen de Miguel Lluís exposen les seues pintures en la Casa de Cultura

14 febrer 2018|Burjassot

Des de 19/02/2018 fins a 02/03/2018

Cartel Expo Ángel Sánchez & CO 19-02-2018
Expo Ángel Sánchez

Tres artistes i una destinació: exposar les seues creacions a Burjassot. És l’objectiu d’Ángel Sánchez Peñalba, Jesús de Miguel Alcántara i Eileen de Miguel Lluís els qui, dilluns que ve 19 de febrer, presentaran una exposició de pintura conjunta, en Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura del municipi. Entre els tres artistes, tots ells residents a València, penjaran al voltant d’una cinquantena d’obres, entre olis, acrílics i dibuixos.

La inauguració de l’exposició pictòrica tindrà lloc el dilluns 19 de febrer, a les 19 h, en la Sala d’Exposicions i es podrà visitar fins al divendres 2 de març, en l’horari habitual de la Casa de Cultura: de dilluns a divendres, de 8 a 21 h. A més, durant els dies de visita, els artistes romandran en la Sala d’Exposicions, de 18 a 20:30 h, per a poder acompanyar als visitants que ho desitgen en la seua experiència de contemplar les obres exposades.

Encara que resident a València, Ángel Sánchez manté una estreta relació amb Burjassot, ja que, durant 15 anys, va estar vinculat a AFEM (Associació de Familiars i Malalts Mentals de Burjassot), primer com a voluntari i col·laborador i més tard com a president de l’entitat. Des de ben promte, Ángel Sánchez va sentir una forta atracció per la pintura i el dibuix, cosa que li ha portat a desenvolupar una important creativitat i activitat artística al llarg de tota la seua vida. Durant els últims anys, ha participat amb les seues obres en diverses exposicions col·lectives. En l’exposició que ara presenta a Burjassot, al costat de Jesús de Miguel i Eileen de Miguel, Ángel mostrarà bona part de les seues obres en les quals hi ha retrats, paisatges, carrers, places i racons de diversos municipis de la geografia espanyola, així com algun bodegó.

També des de la seua infància, Jesús de Miguel Alcántara, nascut a Ceuta, però resident a València, ha convertit la pintura i el dibuix en una afició que li ha acompanyat durant tota la seua vida. Llicenciat en Ciències Humanes i en Història de l’Art i Arts Plàstiques per la Universitat de Granada, les obres de De Miguel també s’han vist exhibides en multitud d’exposicions nacionals i internacionals. En la seua dilatada trajectòria artística, l’obra de Jesús destaca pel seu naturalisme i pel simbolisme del paisatge i és precisament en el tractament dels paisatges i de les figures on més s’aprecia el seu domini de la paleta.

Finalment, l’exposició col·lectiva també inclourà diverses obres de la jove artista Eileen de Miguel, filla del pintor Jesús de Miguel, nascuda a Caracas en 1984, que està seguint les petjades del seu pare, en el terreny de les arts plàstiques.