ANIMA’T Burjassot llança el curs intensiu de Monitors per a aquest estiu

24 maig 2019|Burjassot

Des de 27/05/2019 fins a 31/05/2019

L’Escola Municipal de Monitors i Animadors de Burjassot, ANIMA’T, coordinada des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, ha llançat el seu curs intensiu de Monitors i Monitores d’oci i temps, en el qual podran matricular-se, a partir del dilluns 27 de maig i fins al 25 de juny, aquelles persones que vulguen rebre una formació i titulació oficial en l’àmbit de la dinamització del temps lliure, com pot ser treballar en Escoles d’Estiu, campaments i acampades, Granja-Escoles, animacions per a festes i esdeveniments, etc.

El curs MAT (Monitor i Animador Temps lliure) es desenvoluparà, a la Casa de Cultura del municipi, del 25 de juny al 31 de juliol i les classes seran, de dilluns a divendres, de 9h a 14h. Es tracta d’un curs homologat per l’IVAJ i que acredita, als quals el superen, convertir-se oficialment en monitors i monitores de temps lliure.

Les matrícules poden realitzar-se en la Seu electrònica de l’IMCJB, a la qual s’accedeix a través de la web municipal, www.burjassot.org, o bé de manera presencial, a la Casa de Cultura, sol·licitant cita prèvia i dirigint-se al Servei d’Informació.

El curs té un preu de 196,25€, un període lectiu de 150 hores i un altre de 160 hores de pràctiques i l’edat mínima per a matricular-se és de 17 anys però, tal com han assenyalat des de l’IMCJB, aquelles persones que tinguen 16 anys i estiguen interessades a realitzar el curs, poden passar-se per la Casa de Cultura i parlar amb els tècnics responsables.