ANIMA’T programa un curs intensiu de monitor de temps lliure per al mes de juliol

10 maig 2016|Burjassot

ANIMA’T, l’Escola d’Animadors i Monitors de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, ha llançat un nou curs per a aquelles persones que aquest estiu desitgen formar-se en animació juvenil, per a convertir-se en monitors i poder treballar amb xiquets i joves. Es tracta del curs intensiu de Monitor d’Activitats de Temps Lliure, homologat per GVA-JOVE. El curs tindrà lloc, en la Casa de Cultura, del 27 de juny al 29 de juliol, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 h. El preu del curs és de 196,25 euros.

Les persones interessades, que han de ser majors d’edat abans que finalitze el curs, ja poden matricular-se en el web www.imcjb.net, punxant en aquest enllaç: http://www.imcjb.net/cursos/monitor-actividades-tiempo-libre/. El curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure capacita a les persones que el realitzen a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu, dirigides a la infància i la joventut, incidint explícitament en l’educació en valors, i atenent a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

El curs té una durada de 310 hores, de les quals 150 hores són lectives i 160 pràctiques. A més, durant el desenvolupament del curs, els alumnes realitzaran un campament intensiu de cap de setmana, que tindrà lloc del 8 al 10 de juliol.

Conéixer les noves eines per a la formació en l’oci i el temps lliure, educar en el temps lliure dins del context de les TIC, donar respostes, en la mesura del possible, als nous interessos i motivacions dels xiquets i joves, conéixer la metodologia del treball en equip o posar en pràctica els coneixements adquirits durant l’etapa lectiva, durant el mòdul de pràctiques professionals, són algunes de les competències que les alumnes aconseguiran amb aquest curs de Monitor.