Anna Boluda i Mª Teresa Gómez, guanyadores del Concurs de Narrativa Isabel de Villena de Burjassot

28 abril 2015|Burjassot

Divendres passat 24 d’abril, la Regidoria d’Espai Dona, dirigida per Lluna Àrias, va celebrar l’acte de lliurament de premis del IV Concurs de Narrativa Breu amb perspectiva de gènere Isabel de Villena. L’acte es va celebrar en el Centre Cultural Tívoli i a ell hi va assistir l’alcalde de Burjassot, Rafa García, la regidora d’Espai Dona, Lluna Àrias, el regidor de Governació, Manuel Pérez Menero, la regidora de Benestar Social, Susana Marco, i el regidor de Promoció Econòmica, Emili Altur.

Després d’unes paraules de benvinguda i agraïment de la regidora Lluna Àrias, va prendre la paraula Carmen Tomás, directora de la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València, qui també hi va assistir com a convidada. La guanyadora de la categoria adulta, per a majors de 21 anys, va ser Anna Boluda pel seu text presentat amb el títol “Benvolguts Reis Mags”. En la categoria juvenil, va resultar guanyadora la jove Mª Teresa Gómez, pel seu relat “No eres tu, és ell”. Les dues guanyadores van rebre, com a premi, dos lots de llibres, gentilesa de la Llibreria Shalakabula de Burjassot. A més, enguany, Espai Dona, a través d’un acord de col·laboració amb el Servei de Publicacions de la Diputació de València, ha publicat un llibre que arreplega els relats guanyadors de les tres últimes edicions del certamen literari. Les persones interessades a disposar d’un exemplar, poden passar-se a arreplegar-ho gratuïtament, per la seu d’Espai Dona (c/Colom, 40), de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Després del lliurament dels premis, el Grup de Teatre Juan José Navarro, de l’Associació de Veïns Lauri Volpi, va posar en escena la comèdia “Mujeres Modernas”.