Antonio Andújar presenta la seua obra “Bib-Rambla: El silencio habitado de las casas”

23 novembre 2015|Burjassot

L’última de les activitats d’animació lectora del mes de novembre, programades des de l’equip de Biblioteques de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, està pensada per al públic adult. Es tracta de la presentació, el dijous 26 de novembre a les 19 hores en la Casa de Cultura del municipi, del llibre Bib-Rambla: El silencio habitado de las casas, una obra d’Antonio Andújar Castro.

Antonio serà l’encarregat de presentar la seua creació, que narra les aventures de la jove infermera Raquel que no podia sospitar, quan va decidir cuidar de la convalescent i desolada Estela, després d’una vital intervenció quirúrgica, les conseqüències que arribaria a tenir per a les seues vides aquella decisió.

La història, contada en dos temps, i ambientada en la casa de la granadina plaça de Bib-Rambla, se situa en ubicacions diferents i entrellaçades i proposa el lector un viatge per les senderes de les emocions, però també dels trets psicològics dels personatges; dramàtiques situacions i emocions contínues s’entrecreuen amb els fets ocorreguts en una casa concreta d’un lloc determinat, on densos i habitats silencis guiaran els personatges cap a la seua inexorable destinació, superant els límits de la raó.

Antonio Andújar és Diplomat en Magisteri de Ciències Humanes i Llicenciat en Psicologia, realitzà un Màster en Gerontologia Social, un altre Màster en Psicologia Clínica i formació internacional relacionada. Aficionat a la Història i els viatges, s’endinsa en el món literari amb la seua primera novel·la editada, després de participar en el Premi Azorín 2015, amb una obra de gran contingut psicològic com és Bib-Rambla. El silencio habitado de las casas.