Apesol Burjassot ofereix una conferència audiovisual en la Casa de Cultura

19 juny 2015|Burjassot

L’Associació de Persones Sordes “Los Silos” de Burjassot (APESOL) ha programat dissabte que ve, 20 de juny, una conferència audiovisual en la qual se mostrarà, a tots els assistents, la importància de les ganes de superació de les persones amb discapacitat.

La conferència, “Rutas del silencio”, que tindrà lloc en la Casa de Cultura a partir de les 18.30 hores, està protagonitzada per José Luis García Ginard, una persona sorda aficionada a l’esport, sobretot al ciclisme. José Luis ha sigut representant espanyol en els Campionats d’Europa, del Món i, posteriorment, en l’Olimpíada per a esportistes sords de 1995 a 1997. A partir d’aquestes experiències, tal com ha assenyalat l’entitat burjassotera, “comença en la seua vida una lluita diferent, damunt de dues rodes, superant dia a dia la dificultat de la sordesa”.

José Luis ha recorregut amb bicicleta diferents països i, en total, ha completat amb èxit 14 rutes diferents, acumulant en les seues cames més de 20.000 km. Ell mateix ha assenyalat que “el món es converteix en un lligar per a recórrer, conéixer i descobrir, sense barreres, portant amb mi una gran dosi d’il·lusió i la ferma convicció que els meus viatges donaran a conéixer una altra manera de viure, la del silenci”.