Aprovada la Convocatòria d’Ajudes al Transport Públic per a estudiants empadronats a Burjassot (SOL·LICITUDS A PARTIR DE L’1 DE JUNY)

21 abril 2022|Burjassot

ayudas transporte público

L’Ajuntament de Burjassot ha aprovat, per Junta de Govern, la Convocatòria d’Ajudes al Transport Públic per al curs 2021/2022 destinades a joves estudiants empadronats a Burjassot que cursen els seus estudis reglats fora de la localitat. En aquests moments la convocatòria es troba en fase de publicació en el BOP i el període per a presentar les sol·licituds començarà l’1 de juny.

Com a novetat en la convocatòria d’enguany i amb l’objectiu d’agilitar els tràmits de sol·licitud de les ajudes, en el moment de sol·licitar-les caldrà presentar també la justificació de la despesa realitzada per part dels estudiants en els seus desplaçaments fora del municipi per a rebre les seues classes. Cada sol·licitant rebrà un màxim de 100€.

S’informarà a tots i totes les interessades a accedir a les ajudes del període, la forma i els requisits que han de complir per a poder sol·licitar-les a través de la web municipal i del Tauler d’anuncis de l’Ajuntament.