INICI DE TALLERS CASA DE CULTURA 8 D’OCTUBRE

24 juliol 2019|Burjassot

Talleres

L’INICI DELS TALLERS 2019-2020 TINDRÀ LLOC EL 8 D’OCTUBRE

La Casa de Cultura de Burjassot ha posat en marxa la seua oferta de tallers per al curs 2019/2020. Una oferta que arranca el 24 de juliol amb les matrícules de les diferents modalitats que ofereix per a aquest curs, dins de les àrees de Benestar, Arts Plàstiques, Arts Escèniques i Noves Tecnologies. En el cas de l’àrea d’Idiomes les matrícules es realitzaran el mes de setembre.

Les persones interessades a apuntar-se a qualsevol dels cursos poden fer-ho a través de la seu electrònica del IMCJB, https://sede.imcjb.net, o bé de manera presencial en el Servei d’Info de la Casa de Cultura. En aquest segon cas, és necessari sol·licitar cita prèvia, a través de la mateixa seu electrònica.

Dins de l’àrea d’arts escèniques, no faltaran els tallers de dansa clàssica, guitarra o sevillanes que s’uniran al de Funky i Hip-Hop i al de teatre, molts d’ells amb diferents nivells, per a adaptar-se a les necessitats de l’alumnat. En el cas de l’àrea d’arts plàstiques, terrisseria, dibuix i pintura, fotografia, amb una gran varietat de cursos i el taller de restauració de mobles conformaran l’oferta per a enguany.

Els cursos de meditació i pilates s’uniran als de ioga, ioga per a l’esquena, per a famílies i per a mamàs i bebés dins de l’àrea de Benestar i, en el cas de l’àrea de Noves Tecnologies, no faltaran els cursos d’informàtica per a xiquets, i diferents monogràfics relacionats amb internet o Windows 10.

Finalment, i amb matrícula el mes de setembre, pel fet que és necessària la realització de proves de nivell, està l’oferta de l’àrea d’idiomes amb classes d’anglés i valencià en diferents nivells.

Tota la informació sobre els cursos pot consultar-se en http://cultura.burjassot.org.