L’AM Los Silos inicia les celebracions en honor a Santa Cecilia

12 novembre 2021|Burjassot

Després d’haver suspés les celebracions de l’any passt degut a la pandèmia, l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot ha elaborat un variat programa per a homenatjar la seua patrona, Santa Cecilia; programa d’activitats protagonitzat eminentment per a la música.

Els actes començaran el dissabte 20 de novembre amb el concert de música de cambra, Ensemble de clarinets i l’Orquestra Simfònica; concert que tindrà lloc a partir de les 19.00 hores al Saló d’Actes de la Casa de Cultura. Després d’aquest, hi haurà un vi d’honor per als músics i la resta de components de l’Agrupació Musical.

Un dia més tard, el diumenge 21 de novembre, la música sonarà per tots els carrers de Burjassot ja que es procedirà a la recollida dels nous músics que entraran en el Banda enguany. Des de primera hora del matí, es veurà pels carrers del municipi a la formació musical que pararà en cada casa a recollir als nous i les noves components de la Banda.

Després d’una setmana d’activitats en la seu de l’entitat, el dissabte 27 de novembre arribarà el concert més esperat, el de Santa Cecilia, una actuació que la Banda Simfònica i la Banda Juvenil preparen amb molta manyaga i on interpretaran una selecció de les peces més destacades que han estat assajant aquests mesos. Abans de l’inici del concert, com és tradicional, i davant el públic present a l’Auditori de la Casa de Cultura, es realitzarà la presentació dels nous músics. El concert començarà a les 17.00 hores.

Per a finalitzar els actes en homenatge a la seua patrona, el diumenge 28 de novembre, a les 12 hores, després del cercaviles, l’Agrupació celebrarà una missa de germanor en la Parròquia de Sant Joan de Ribera per a, posteriorment, sobre les 15.00 hores, celebrar el seu tradicional menjar de Santa Cecilia.