Arriba a Burjassot el contacontes “De micos, princeses, mosquits i altres poemes divertits”

13 març 2017|Burjassot

Les Biblioteques Municipals de Burjassot retran homenatge en aquest mes de març al Dia Internacional del Contacontes, el 20 de març, el Dia Mundial de la Poesia, 21 de març, i el Dia Mundial del Teatre, el 27 de març. I, ho faran amb el contacontes “De micos, princeses, mosquits i altres poemes divertits” que arribarà al Saló d’Actes de la Casa de Cultura del municipi el divendres 24 de març a les 18 hores.

De la mà d’Ana Canet, els xiquets tindran l’oportunitat de seguir coneixent el món de la poesia a través de la fabulosa aventura d’un fantasma i una princesa diferent a l’habitual, riuran amb una mico que sempre escolta els consells dels seus amics, amb un mosquit que totes les nits destorba en el llit i amb moltíssims més personatges que faran gaudir a tots amb la poesia d’una manera molt diferent a la qual estan acostumats.

Tots aquests personatges recrearan diferents poemes amb propostes de dramatització molt diferents i amb una cuidada escenografia, disfresses, titelles, màscares…i molt més!