Arriba al Tívoli “The Primitals”, una divertida comèdia musical a capela, amb Yllana i Prímital Bros

21 octubre 2020|Burjassot

Des de 13/11/2020 fins a 13/11/2020

Cartel The Primitals 13-11-2020

El teatre per a adults torna al Centre Cultural Tívoli de Burjassot divendres que ve 13 de novembre, amb una divertidíssima comèdia musical i de teatre gestual, “The Primitals”, de la mà d’Yllana i Primital Bros. La funció tindrà lloc a les 20h i les entrades per a gaudir de l’espectacle, amb un preu de 6 euros, ja estan disponibles per a la seua compra en Servientradas. Des de la regidoria de Cultura s’anima a l’adquisició de les entrades per via telemàtica i, en cas d’acudir a la taquilla, l’única forma possible de pagament serà a través de targeta bancària.

COMPRA ENTRADES

Yllana i Prímital Bros s’han unit per a crear “The Primitals”, una estranya i surrealista història protagonitzada per una tribu ancestral, lleugerament disfuncional, amb lluites intestines, somnis de grandesa i notables desequilibris mentals. Aquests quatre aborígens aterrats d’un planeta, que podria ser el nostre, reclamen l’escenari disposats a conquistar al públic, preferiblement a riallades i desbordant música de mil gèneres que, com a esponges, han anat absorbint en els seus viatges pels confins de l’espai temps. La trama es desenvolupa a ritme de cançons que comencen per versions bàsiques de soul i acaben amb homenatges als temes més complexos de la música clàssica i contemporània, passant per tota mena de versions. Rock, pop, soul, tots els estils estan en “The Primitals” en un espectacle de 90 minuts en el que quatre guerrers ancestrals ens compten les seues lluites, els seus somnis, les seues il·lusions i els seus problemes.

Guanyadora del Premi del públic al millor espectacle musical en el festival d’Avignon Off 2019, la direcció de “The Primitals” és a càrrec de Joe O´Curneen mentre que, sobre l’escenari i vestits amb taparrabos, actuen Íñigo García Sánchez, Pedro Herrero, Adri Soto i Manu Pilas. La direcció musical i els arranjaments són obra de Santi Ibarretxe, fundador de la companyia Prímital Bros.

Per a la celebració d’espectacles teatrals, l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Cultura, té activat el protocol amb les mesures de prevenció enfront de la Covid-19. Entre elles, l’aforament està limitat al 50%; és obligatori l’ús de la mascareta a partir dels sis anys així com l’ús de gel hidroalcohòlic a l’entrada i a l’eixida del Tívoli i les entrades i les eixides del recinte es realitzen per itineraris diferents. A l’hora d’assignar els seients a la sala, es farà de manera que els ciutadans o grup de ciutadans que adquirisquen la seua entrada de manera conjunta tinguen la distància de seguretat assegurada amb la resta de ciutadans i grups de ciutadans.