Arturo Gradolí presenta en la Casa de Cultura el seu llibre “Inteligencia artificial y desempleo tecnológico. La cosa”

8 agost 2018|Burjassot

Des de 14/09/2018 fins a 14/09/2018

Libro Arturo Gradolí

Les activitats del nou curs a les Biblioteques Municipals de Burjassot començaran el pròxim 14 de setembre, a les 19 hores a la Casa de Cultura, amb la presentació del llibre “Inteligencia artificial y desempleo tecnológico. La cosa”, d’Arturo Gradulí, informàtic de la Universitat Politècnica de València, filòsof i màster de la Ciència i la Comunicació Científica per la Universitat de València.

En la presentació, Arturo comptarà amb la companyia i participació de Francisco Álvarez Molina, Director General d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme que, a causa de l’amistat que li uneix amb l’autor, no deixarà passar l’oportunitat d’estar al seu costat, a títol personal, en aquesta vesprada tan especial per a l’autor.

Gradolí compta en el seu bagatge laboral amb una àmplia experiència empresarial i professional que sempre ha harmonitzat amb els estudis. Molt compromés amb els Drets Humans, l’ètica i el desenvolupament sostenible actualment s’està doctorant en Historia Social de la Ciència i la Tecnologia.

En “Inteligencia artificial y desempleo tecnológico. La cosa”, Arturo assenyala que, “com qualsevol gran innovació, la inteligència artificial requerirà d’un temps d’adaptació i transformació de les velles estructures: un període que pot comportar canvis dràstics en la forma de concebre i assimilar allò que és nou”. A més, “la possible irrupció de grans borses de desocupació tecnològica com a conseqüència de les pèrdua de treball net pel desplegament massiu de la intel·ligència artificial, podria desestabilitzar el sistema social, però podria ser, també, una gran oportunitat per a impulsar canvis en les polítiques que repercutisquen en benefici del bé general”.