‘As Bestas’ i ‘Operación Bebé Oso’, pròximes estrenes al cinema Tívoli

18 novembre 2022|Burjassot

Des de 25/11/2022 fins a 27/11/2022

As Bestas

La cartellera de novembre al cinema Tívoli de Burjassot arriba la seua fi amb dues noves estrenes que aterraran a la sala fosca del cinema local, el cap de setmana del 25 al 27 de novembre. D’una banda, s’estrena As Bestas, l’últim i esperat treball del cineasta Rodrigo Sorogoyen. D’altra banda, i com a proposta de cinema en família, es cola al cinema de Burjassot la pel·lícula d’animació, Operación Bebé Oso. Aquest cap de setmana, la programació de cinema es concentrarà en les jornades del divendres i el diumenge ja que, el dissabte 26, el Centre Cultural Tívoli albergarà el concert, a les 18 h, de l’Agrupació Musical Los Silos, amb motiu de la celebració de Santa Cecilia, patrona de la música.

As Bestas és la nova pel·lícula de Rodrigo Sorogoyen que arriba ara a les sales de cinema, també a la de Burjassot, després de meravellar en el Festival de Cannes, a Sant Sebastià i en el Festival de Sitges, prometent ser una de les millors pel·lícules de l’any. El thriller amb tints de drama, protagonitzat per Marina Foïs, Dénis Ménochet i Luis Zahera, se situa en un llogaret quasi deshabitat de la Galícia rural profunda. Allí, una parella de francesos intenta tirar endavant treballant en el seu hort i gaudint de la naturalesa més pura. No obstant, la resta de veïns busca eixir d’allí gràcies a la compensació econòmica que els ha promés una companyia energètica si deixen les seues terres perquè s’instal·len uns molins eòlics. La confrontació entre els francesos i un parell de germans locals va escalant fins al punt que els primers arriben a témer per la seua vida. As Bestas tindrà les seues projeccions en el Tívoli el divendres 25, a les 22.30 h i el diumenge 27 de novembre, a les 19.30h.

La proposta de cinema familiar per al cap de setmana arriba de la mà de l’Operación Bebé Oso, una pel·lícula d’animació que tindrà les seues projeccions el divendres 25, a les 19.30 h i el diumenge 27 de novembre, a les 16.30 h. En la trama, ha transcorregut un any des que Mic Mic i Oscar van tornar de la seua increïble aventura. I ara, després d’un pla diabòlic de Vulture per a sabotejar el lliurament del cadell Grizzly al seu oponent en les eleccions presidencials, Mic Mic, Oscar, Colla adolescent i Stork emprenen una altra gran aventura mentre munten en un zepelín per a tornar al xicotet Grizzly als seus legítims pares, salven les eleccions i a tot el continent de l’erupció del volcà.

El preu únic de les entrades per a gaudir del cinema a Burjassot és de 4€ i les mateixes poden adquirir-se, bé telemàticament, bé en la pròpia taquilla del Tívoli, des de mitja hora abans de l’inici de la projecció.