ASINDOWN arriba a Burjassot per a donar a conéixer la seua tasca

7 setembre 2023|Burjassot

Des de 15/09/2023 fins a 15/09/2023

Charla Asindown Burjassot

La vesprada del 15 de setembre serà especial alhora que solidària a Burjassot. El Centre Cultural Tívoli acollirà la xarrada ‘Lo que otros no ven’, que arriba al municipi amb ASINDOWN (Associació Síndrome de Down de València) i en la qual es departirà sobre la gran tasca social que realitza la Fundació ASINDOWN.

La xarrada tindrà lloc a les 19.00 hores i en la mateixa intervendran Luis Pérez i Eva Ramón, acompanyats de dos usuaris de la Fundació, Paloma Pérez i Kevin Giner.

La Fundació ASINDOWN va ser creada en 1994 per a donar suport al treball, a l’esforç i a la lluita de l’associació. D’aquesta manera i a través de diferents serveis i projectes es promouen tots els mitjans necessaris per a aconseguir el desenvolupament integral i la plena inclusió de les persones amb Síndrome de Down i discapacitat intel·lectual.

Durant l’acte, obert al teixit associatiu del municipi, es presentarà també el II Festival ‘No te cambio por nadie’, el qual se celebrarà a l’Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot, el 23 de setembre a partir de les 18.00 hores, amb l’actuació de Los Secretos, Celtas Cortos, i Rafa Sánchez, de La Unión.