Aula Campus Burjassot ofereix diferents opcions formatives

19 gener 2023|Burjassot

Aula Campus

El centre de formació Aula Campus de Burjassot, el projecte educatiu del qual té com a objectiu la Formació Professional per a l’Ocupació, ofereix a la ciutadania diferents itineraris educatius. Centre formatiu pioner en el municipi per la seua oferta educativa, en aquests dies ha començat a oferir la formació necessària per a obtindre els Certificats de Professionalitat de Labora per a persones en l’atur.

Aquests cursos són totalment gratuïts i, tal com han assenyalat des d’Aula Campus, tenen un alt percentatge de contractació després de les pràctiques. Tota la informació sobre els mateixos pot consultar-se en aquest ENLLAÇ.

Així mateix, el centre burjassoter ha informat que encara els queden places lliures en els següents Certificats: Operacions Auxiliars de Muntatge d’instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis, Organització de gestió de magatzem, Operacions d’enregistrament i tractament de dades i documents, Activitats administratives en la relació amb el client, Servei de bar i cafeteria, Muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió i Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics.

Tota la informació sobre el centre i la seua oferta formativa pot consultar-se en el seu lloc web. El centre està situat en l’Avinguda del Rajolar, s/n, de Burjassot i el telèfon de contacte és el 96 364 24 87.