Avalarte compleix deu anys d’artesania a Burjassot

12 novembre 2019|Burjassot

Des de 15/11/2019 fins a 15/11/2019

X aniversario AVALARTE 15-11-2019

L’associació burjassotera AVALARTE compleix deu anys de vida dedicada a la promoció de l’artesania i, per a celebrar aquest X aniversari amb totes les persones que han estat pròximes a l’entitat durant aquesta dècada, des de l’associació han organitzat un esdeveniment que tindrà lloc el pròxim 15 de novembre, a les 19:30h, en la Sala d’actes de la Casa de Cultura. Regidors i exregidors de Burjassot que han format o formen part de les Corporacions Municipals des de 2009, tècnics municipals, socis i sòcies, així com veïns i veïnes que han seguit la trajectòria d’AVALARTE formaran part dels convidats i convidades a la celebració.

Durant l’acte, AVALARTE presentarà la nova imatge de l’associació, un logo renovat que representa millor el treball que realitza l’entitat i amb el qual treballarà en la nova dècada que ara comença. A més, durant la trobada també s’obrirà un espai per a reflexionar sobre el present i el futur de l’artesania i es comptarà amb els testimoniatges, a través de vídeos, d’artesanes i artesans d’altres zones de la geografia espanyola que explicaran la seua trajectòria i el seu èxit professional.

L’acte de celebració del X aniversari d’AVALARTE es completarà amb una exposició d’artesania en la mateixa Sala d’actes de la Casa de Cultura i amb una sorpresa molt especial.