Aviva Burjassot obri el termini per a optar als Premis a l’Ús del Valencià, l’1 de juliol

28 juny 2022|Burjassot

Divendres que ve 1 de juliol, quedarà obert el termini de sol·licitud per a optar als Premis a l’Ús del Valencià, les Falles o l’Esport atorgats per l’Ajuntament de Burjassot. Es tracta d’uns premis convocats per la Regidoria de Promoció del Valencià dirigida per Manuela Carrero, a través d’Aviva, mitjançant els quals els comerços, les comissions falleres i els clubs i associacions esportives de Burjassot podran guanyar fins a 800 euros per haver contribuït a la promoció i normalització del valencià en els seus respectius àmbits, al llarg de l’últim any.

A través d’aquest ENLLAÇ, els diferents entitats poden accedir a tota la informació relativa a la tramitació de les sol·licituds, incloent un document explicatiu sobre com presentar-les, pas a pas. Els documents que cal emplenar ja estan disponibles amb enllaç a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Burjassot.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert de l’1 al 20 de juliol, tots dos inclusivament. Per a qualsevol dubte o consulta, les persones o entitats interessades poden contactar amb la Agència de Promoció del Valencià, en el telèfon 666 459 273 i en el correu electrònic aviva@burjassot.es.