Aviva Burjassot presenta “Posa’t les Ulleres”, una unitat didàctica per la Ruta Estellés per Burjassot

10 desembre 2018|Burjassot

Des de 12/12/2018 fins a 12/12/2018

AVIVA- Presentació Unitat didàctica 12-12-2018

Dimecres 12 de desembre, AVIVA, l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot, que dirigeix la regidora Maria Viu, presentarà un dels darrers materials de la commemoració del 25 aniversari de la mort del poeta burjassoter. Es tracta d’una unitat didàctica sobre la seua obra i vida però que recorre els espais de la Ruta Estellés per Burjassot d’una manera que tots els alumnes de primària, secundària i batxillerat puguen entendre i aprofitar.

Aquesta unitat didàctica ofereix un munt de possibilitats per tal d’esprémer al màxim tots els detalls que envolten el poeta. En primer lloc, la creació d’aquesta unitat didàctica ofereix als centres escolars la possibilitat d’acostar-se d’una manera autònoma a la Ruta Estellés. D’altra banda unifica els aspectes de la vida del poeta amb els aspectes purament literaris, el que dóna com a resultat un magnífic material didàctic per obtenir una coneixença profunda de la figura de Vicent Andrés Estellés.

La unitat didàctica, que es presentarà dimecres que ve, a les 18.30 h, en la Sala de Plens de l’Ajuntament a càrrec de la regidora de Promoció del valencià, Maria Viu, i dels seus autors, Paula Beneito, Adrià Martí-Badia i Aránzazu Cerdà, compta amb informació biogràfica del poeta, un plànol de la ruta Estellés, unes activitats dividides segons el grau de dificultat per a ser treballades pels centres escolars de primària, secundària i batxillerat i una metodologia on es realitzen algunes propostes de treball, a més dels poemes més importants i coneguts de Vicent Andrés Estellés.